Tüm Kırıkkale'nin başkanı olacağım

Tüm Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, oy veren, vermeyen herkese teşekkür ettiğini ve tüm Kırıkkale'nin hizmetinde olduğunu söyledi. Saygılı, Kırıkkale'de yerel kalkınmanın devam edeceğini belirterek, Tüm Kırıkkale'nin başkanı olacağım” dedi.

BAŞKAN SAYGILI SLOGANLARI

2014 yerel seçimlerinden Kırıkkale’de zaferle çıkan AK Parti Teşkilatı kutlamalara başladı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Mehmet Demir Hüseyin Kahya Parkı’nda bulunan yüzlerce partiliyle bir araya gelerek kutlama yaptı. Havai fişek gösterileriyle başlayan kutlamada, AK Partililer; ‘Başkan Saygılı’ sloganları attı. Atalay ve beraberinde ki heyet kürsüye çıkarak partilileri selamladı.

 

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, oy veren, vermeyen herkese teşekkür ettiğini ve tüm Kırıkkale’nin hizmetinde olduğunu söyledi. Saygılı, Kırıkkale’de yerel kalkınmanın devam edeceğini belirterek, “Kırıkkale marka şehir olacak” dedi.

Saygılı konuşmasının devamında, “Gece gündüz çalışacağım. Bizim yüzümüz kara değil, bizim yüzümüz her zaman ak. Millet AK Parti’ye sahip çıktı. Bize oy veren herkese teşekkür ediyorum. Oy veren vermeyen herkesin hizmetindeyiz. Kırıkkale’yi geliştirmek için hep birlikte çalışacağız ve şehrimizi marka şehir haline getireceğiz. Aday olduğum zaman hayırlıysa Başkan olayım demiştim oldum ve Kırıkkale’nin hizmetindeyim” dedi.

 

HERKES BİR ARAYA GELDİ

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise Kırıkkale’de MHP, CHP, paralel yapı ve bazı gazetelerin bir araya gelmesine rağmen; seçimi kazandıklarını söyledi. Atalay, “Seçim çalışmalarında gece gündüz çalışarak bizlere destek veren bütün herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte omuz omuza olduk, gerek Türkiye genelinde gerekse Kırıkkale’de büyük bir zafere imza attık. Millet AK Parti’nin gücünü biliyor ve tekrar bizlere güvenlerini gösterdi. Mutluyuz, gururluyuz seçimleri kazandık ve AK Parti’nin nasıl bir parti olduğunu herkese gösterdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

SIRTIMIZI MİLLETE DAYADIK

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ise yaptığı açıklamada, “Bizi seçimlerde başarısız bir hale getirmek, yıkmak için Kırıkkale’de hepsi bir araya geldi. Ancak biz sırtımızı millete dayadık ve gücümüzü milletten alıyoruz. Kırıkkale seçimini milli iradeden yana kullandı. Montajlara, şantajlara boyun eğmedi ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın çok önem verdiği Kırıkkale’de Saygılı’yı başkan yaptı. Sizlere teşekkür ediyorum. Gece gündüz yanımızda olan teşkilatımızın çalışmalarıyla bu seçimden alnımızın akıyla çıktık” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız